top of page
  • Yazarın fotoğrafıAnkara Asus Servisi

Garantili Asus Lcd ve Led Ekran Değişimi

Asus Servisi Ankara merkezimizde Lcd ekran, Asus Led ekran, Asus laptop ve notebook orjinal ekran tamiri ve değişimi yapılmaktadır.

Servisimizde asus laptop ekran değişimi hizmetleri yaklaşık 1 saat süre içerisinde garantili olarak değiştirilmektedir. Genelde bir çok firma bu tür işlemler yaptığı iddia etse de müşterilerimize sürekli söylediğimiz durumlardan biri güvenmediği yerlerde ucuz diye işlem yaptırmamak gerekir. Çünkü değiştirilen lcd panel ve led panel kullanılan malzeme, uzman teknisyenin uyguladığı işçilik vb. gibi bir çok faktörden etkilenmektedir.


Garantili Ekran Değişimi Olur mu ?

Müşterilerimizin en çok merak ettiği durumlardan biri de 'Garantili ekran değişimi mümkün mü ?' sorusudur. Evet Ankara Asus Servisi merkezimizde bu mümkün. Bütün laptop ekran tamiri ve ekran değişimi işlemlerinde öncelikle uzman teknisyen cihazınızı inceler ve durum hakkında size bilgi verir. Eğer yapılacak çözüm kalıcı ve garantili değilse zaten bunu size tavsiye etmez. Çünkü bunca yıllık sektör tecrübemize ve sahip olduğumuz ticari ahlaka göre belirtmek isteriz ki, daima müşterilerimizin dönüşlerine önem vermekteyiz. Yani ucuz işçilik ve ucuz iş ile asla insanları kandırmaktan kaçınmakta ve sürekli olarak kalıcı müşteriler biriktirmekteyiz.


En Uygun Fiyata Laptop Ekran Değişimi, Ankara

Her zaman merak edilen konulardan bir diğeri ise 'Laptop ekran değişimi ne kadar' diyebiliriz. Bu tabiiki laptopun sahip olduğu ekran paneline, boyutuna ve çözünürlüğüne göre değişmektedir. Bunun hakkında söyleyebileceğimiz en kesin tespit; en ucuz ve garantili ekran değişimi hizmeti sağlıyoruz. Peki neden ucuz ? Sahip olduğumuz ekran çeşitleri, stok durumu ve yedek parça oranımız diğer servislere göre çok daha yüksek. Bu durumda sizler için en uygun fiyata ekran değişimini sağlayabilecek durumda ekran değişimi yapmaktayız. Zaten bizim belirttiğimiz durumlardan daha ucuza iddia edenler hiç bir garanti vermemekte ve yaptıkları işlemlerden 1 ay sonra yaşanacak görüntü kayıpları, ekran kararması gibi bir çok sorunda size zorluk çıkartacak ve bu durumu kabul etmeyecektir. Özellikle uyarıyoruz ki fiyatlara dikkat ettiğiniz kadar kalite ve garantiye de dikkat etmelisiniz.

Değişim veya tamir ettirmek istediğiniz laptop hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi almak için bize ulaşın !


Asus Servisi Ankara, Laptop Ekran Değişimi
Asus Laptop Ekran Değişimi


31 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page