top of page
  • Yazarın fotoğrafıAnkara Asus Servisi

Ankara Asus Servisi | Laptop Tamiri, Sarj Adaptörü, Ekran Kartı Değişimi, Ekran Değişimi ve Fazlası

Güncelleme tarihi: 23 Şub 2019

Ankara asus servisi merkezimizde tüm laptop, notebook bilgisayarlarınız için garantili teknik servis hizmeti sağlıyoruz. Asus marka bilgisayarlarınız için tüm servis işlemlerimiz garanti kapsamı altında olmakla birlikte getirilen cihazlar için arıza tespit ücreti alınmamaktadır.


Orjinal Asus Sarj Adaptörü Nasıl Bulunur ?


Asus bilgisayarlarınız için sarj adaptörleri çeşitlerimiz sürekli stoklarda bulunmaktadır. Sürekli kullanım yoğunluğundan dolayı ve bazı faktörlerden etkilenen sarj adaptörleriniz için aynı gün içinde teslimat veriyoruz. Ayrıca Türkiye'nin heryerine kargo ile orinal sarj adaptörü gönderiyoruz.


Asus Laptop Ekran Değişimi, Fiyatları ve Ne kadar Sürede Teslim Edilir ?


Asus laptop ve notebook cihazlarınızın ekran değişimleri genelde aynı gün teslim edilmektedir. Sizin fazla zamanınızı almadan olabildiğince hızlı çözümler üretmek için her geçen gün daha fazlasını hedefliyoruz. Asus ekran fiyatları aslında dolar artışı gibi faktörlerden etkileniyor olsada yaklaşık olarak fiyat ortalaması 250tl ve 650tl arasında değişmektedir. Bunun için cihazınızın modeli, LED veya LCD ekrana sahip olması önemli etkenlerden. Cihazınız için en uygun fiyatta ve tam performans sağlayacak ekran modeli nedir öğrenmek için servisimizi arayabilirsiniz. Asus Servisi merkezimizde yaptığımız ekran değişimleri garantili olmakta ve ekran performansında hiçbir kayıp olmadan bütün testleri yapılıp tarafınıza öyle teslim edilmektedir.


Asus Ekran Kartı Tamiri Nasıl Yapılır ?


Servisimize getirdiğiniz cihazlar için önce uzman teknisyenimiz cihazınız için ön inceleme ve belirli testler yapmaktadır. Asus Ekran kartı modeliniz, çalışma durumu gibi faktörler incelenir daha sonra tamir edilecek durumda ise genellikle 2 iş günü içinde tarafınıza teslim edilir. Eğer ekran kartı çalışmıyor ve tamir edilecek durumda değil ise laptop modelinize en uygun ekran kartı seçimini uzman teknisyen arkadaşımız sizin için belirleyecektir. Kullanım ihtiyaçlarınız doğrultusunda fiyat ve kalite olarak sizin ihtiyacınıza tam karşılık verebilecek olan ekran kartı seçiminizde elimizden geleni yapmaya hazırız.

Asus Laptop Klavye Fiyatları ve Değişimi


Asus laptoplarınız için genellike su teması, veya zamanla kırılan tuşlardan dolayı klavyeleriniz için çalışma performansı düşmektedir. Çalışmaz durumdaki asus klavye değişimi servisimizde aynı gün değiştirilerek teslim edilmektedir. Bütün modellere uygun klavye çeşitlerimiz stoklarımızda sürekli bulunmaktadır.


Asus Laptop ve Notebook Harddisk-Hdd Değişimi


Bilgisayarlarınızın zamanla performansında düşme, ani takılma ve kasılma durumları, mavi ekran gibi birçok sebebin başlıca nedenleri harddisklerinizin bozulması diyebiliriz. Bazı durumlarda zamanla kullanıcılarımız için yetersiz gelen hdd boyutları için sürekli stoklarımızda ihtiyaçlarınıza uygun farklı kapasitelerde Harddisk-hdd bulunmaktadır. Servisimizde Harddisk değişimi işlemi aynı gün yapılmakta olup, bilgilerinizin ise yeni harddiskinize aktarımı ücretsizdir.


Asus Laptop ve Notebook Ram Bellek Değişimi


Gelişnen uygulamalar ve günlük bilgisayar kullanımlarınızın artması nedeniyle zamanla bilgisayarlarınızın performansı size yavaş gelmektedir. Ram Bellekler laptoplarınızın anlık veri aktarımı ve performansında büyük rol oynamaktadır. Bilgisayarda çalışan işlemlerin hızlı olması konusunda ram bellekler büyük işleve sahiptir. Asus laptop ram değişimi servisimizde 30dk gibi sürede teslim edilmektedir. Bozulan veya ram kapasitenizi yükseltmek için servisimize gelerek sizin için cihazınıza uyumlu ram modelini uzman teknisyenimiz ile belirleyip değişimini yapabilirsiniz.





26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Asus Laptop Upgrade - Ram, Harddisk, Ssd

Asus laptop servisi merkezimizde laptop upgrade işlemleri yapılmaktadır. Laptop ram yükseltme, hdd harddiskten ssd harddiske geçiş.

Asus Laptop Sarj Soketi Tamiri

Ankara Asus Servisi merkezimizde asus laptopların sarj soketi değişimi ve tamir hizmeti garantili yapılmaktadır.

bottom of page